By hamzah

imej 2010
JITRA
Kedah Darulaman
No Talipon: 0p
Emel- Haycal1515@yahoo.com

pelan lokasi laman di hati

pelan lokasi laman di hati

Rumahku syurgaku….sila klik


11 Responses to “Lokasi Laman”


  1. 1 nobody
    26/08/2009 at 9:08 pm

    haha..blh serbu umah abah raya tahun nih

  2. 2 ainan
    30/08/2009 at 1:07 pm

    raya ni wat open aus ye pkck kami datang ramai2 aci x

  3. 3 jun
    04/09/2009 at 7:12 pm

    siap ada peta..ni yg syok nie…hihihihi…ajak yg len serbu umh abh mcm menarik jer..hihihihi

  4. 4 mat rafel
    12/05/2010 at 9:58 am

    salam saudara hamzah,

    Kediaman yang saudara miliki adalah sesuatu yang sunggoh indah disebalik padi menghijau dan lainx. Memberikan ketenangan sepenuhnya diwaktu usia kita menjelang senja.

    Saudara hamzah, saya amat tertarik dengan penulisan saudara yang mana kebanyakan yang dihasilkan oleh saudara mengimbas kembali kenangan saudara semasa dalam perkhidmatan ATM khasnya TLDM. Saya amat berharap agar satu hari nanti saudara dapat menghasilkan buku atau coretan mengenai “Suka Duka Anggota TLDM” bagi mengenang kembali jasa mereka yang masih ada atau pun tiada.

    Salam

    Mat Rafel
    ( Facebook : Ahmad Rafael)

  5. 5 PW I KMR (I) Muhamad Jafri bin OSman
    16/06/2010 at 3:57 pm

    Assalamualaikum.. En Hamzah. Saya sebagai seorang anggota TLDM sangat berbangga dengan Encik di mana sebagai seorang bekas anggota TLDM yang sangat aktif dalam arena penulisan terutamanya tentang ATM.
    Sepatutnya, sebeginilah yang harus kami contohi. Walau pun dunia rejim dan military sudah berakhir namun bekas dan parut yang masih lagi ada tetap menjadi sebagai semangat untuk meluahkan dalam bentuk coretan yang amat berguna dan dikongsi bersama. Tahniah buat Encik Hamzah..
    Orang kampung yang ku kagumi. jangan lupa longside Lumut Contact….

    • 6 hamzah
      20/06/2010 at 8:09 pm

      waalaikumussalam pw jaff… begini lah lumrah kehidupan. apa yang kita kejar dan minat semasa dalam service adakalanya tak dapat pun. Dalam ketika-ketika lain, Allah makbulkan apa yang pernah kita impikan. Sebetulnya perencanaan Allah itu lebih baik untuk kita.

  6. 02/07/2010 at 10:35 am

    Askm rakan seperjuangan pesara TLDM, kenal tak siapa saya………..

    Saya amat berbangga dengan artikalx dan gambarx yang dipaparkan untuk tatapan semua tak kira pesara TLDM ataupun seluruh rakyat Malaysia yang mana membaca laman web ini. Sekarang baru saya tahu Hamzah ini seorang penulis blog yang berketrampilan dan semoga ianya menjadi kenangan memori sepanjang hayat.

    Saya sekeluarga sampaikan salam untuk family di Jitra dan ketemu lagi di Jitra.
    Contack number: H/P 0179923971
    Off 0376277386

    Sekian Wassalam

  7. 07/07/2010 at 1:31 am

    maaf saudara dzul.kalau tengok wajah mungkin boleh kenal…..kalau ada di jitra just call me. leh pekena tea. terima kasih berkunjung di laman saya.

  8. 31/05/2014 at 1:26 am

    The LX5 features an optical zoom range of 24-90mm, which is pretty impressive
    when comparison-shopping with other comparably priced units on the market.
    Although it has a price tag which is relatively low, Panasonic FS35
    still has several brilliant features. One of the best features is the
    LCD screen.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Flickr Photos

IMG-20161114-WA0002

More Photos

Tetamu dihati

  • 67,645 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 8 other followers

Facebook

Online

Pencapaian

Surat Khabar

Top Clicks

  • None

%d bloggers like this: